d82c1af1b507ba6b8dc788cb703b80fc Header1

Welkom bij Medisch Pedicure Praktijk Pedimar

Al eeuwenlang worden Alpenkruiden gebruikt om te helen en te verzorgen.

Deze kennis om de natuurlijke krachten van Alpenkruiden te benutten gebruikt SIXTUS al bijna 75 jaar om bijzondere en in hun werking uitstekende producten te ontwikkelen voor voet en lichaamsverzorging.

Daarvoor worden uitsluitend natuurlijke substanties van de hoogste kwaliteit gebruikt. Met behulp van wetenschappelijke methodes wordt de werkzaamheid van deze producten constant getest en geoptimaliseerd.

Er zijn diverse lijnen ontwikkeld:

Voetbalsems:

Voor diverse huidtypen; zeer droge huid met kloven, droge jeukende huid, verkoelende cremes,verwarmende cremes, enz,enz.

Ik adviseer u graag bij uw keuze.

Diabetische cremes:

Een diabetische huid vraagt om bijzondere verzorging! Daarom is er een speciale lijn met verzorgende producten speciaal voor diabeten ontwikkeld.

Op basis van hydrofieleolie om het vocht in de huid vast te houden.

 

Gerichte aanpak van mycosenagels (schimmelnagels).

Er is iets aan schimmelnagels te doen! Wacht niet af maar maak een afspraak zodat we uw nagels start klaar kunnen maken voor de behandeling! Tinctuur dag: hiermee wordt de schimmel grondig aangepakt en vernietigd. Cremé nacht : om de nagel te beschermen tegen invloeden van buiten af.

Sixtus voetenverzorging.

Waarvan de bijzondere werking gebaseerd is op de combinatie van verse Alpenkruiden extracten en natuurzuivere etherische oliën.

Lees verder….


Copyright © 2019 Pedimar